Paluu Kirjoitteluun

Mielettömän vaikea jatkaa kirjoittelua reilun 1,5kk tauon jälkeen. Niin paljon on ehtinyt tapahtua. Katsotaanpa kalenteria 6 viikko taakse päin. Meidän Ravintolapäivän pop up- kahvila oli mieletön menestys, en olisi ikinä uskonut, että kahvilassamme kävi niin paljon väkeä! Fiilis oli mieletön, vaikka omaa jaksamista verotti edellisiltana juhlitut häät. Olin niin pihalla aamulla, että unohdin ottaa kahvilalle mukaan kameran. Olin niin huolissaan leivonnaisista, ettei muistanut, että niitä piti myös kuvailla. Onneksi anoppikokelaalla ja T:n serkulla oli kamerat mukana, niin jotain kuvamateriaaliakin päivältä löytyy.

Häät olivat muuten sellaiset häät, että oksat pois! Alla muutama fiilistelykuva sieltä. Baarissa oli tarjolla erilaisia drinkkejä, mm. mojitoja ja tiskin takana touhusivat flairingin huippuihin kuuluvat puolalaiset Marek ja Tomek Flair Factorysta. Sulhanen heittelee ammatikseen pulloja VIP Bartenderseissä, joten jotain tämän suuntaista oli hieman odotettavissa. Sen sijaan kaikille yllätyksenä tuli Pete Parkkosen esiintyminen. Tämä oli sulhasen lahja morsiamelle, jonka syntymäpäivät olivat samana päivänä. Aivan julmetun hauska ilta, tosin open barin tiskillä istuminen sitten hieman kostautui seuraavana päivänä. Mutta Ravintolapäivästä selvittiin ja siihen osallistuminen oli niin hauskaa, että uutta konseptia on suunniteltu jo ensi kesälle.

Ravintolapäivän jälkeen suuntasimme pitkäksi viikonlopuksi Belgiaan. Matka tuli niin tarpeeseen mutta loma olisi voinut olla pidempikin. Belgiassa oli ihanan kesäistä vielä ja saimmekin nauttia auringon paisteesta joka päivä. Reissusta palattua jouduin oudon paikan eteen. Tein päätöksen jatkaa lentopallon pelaamista sarjatasolla, joten menin näytille uuteen joukkueeseen. Ja ruosteessa olevat taitoni vakuuttivat joukkueen niin hyvin, että tämä kausi pelataankin sitten ns. tosissaan. Niin tosissaan kun naisten II-sarjaa voi pelata! Olenkin päässyt lentopallon innoittamana taas liikkumisen makuun ja Heia Heiaakin on tullut täyteltyä lähes päivittäin. Lähdin veljeni seurassa käymään myös Fitness Expossa Lahdessa, joka entistä enemmän nosti treenifiilistä. Mä myös haluan treenata kovaa!! Treenamisen varjopuolena ovat aina loukkaantumiset. Ja niinhän siinä minullekin kävi, että 1,5 viikkoa sitten lentopallotreeneissä satutin oikean, ns. ehjän polveni, vasenta kun on jo aiemmin tähtyselty. Hypystä alas tullessa kenkäni “jämähti” lattiaan ja polvi ikään kuin jatkoi matkaa eteenpäin. Mitätön tilanne mutta kipu oli välitön.

Seuraavana päivänä jalalla ei pystynyt astumaan yhtään ja päätinkin painella kepeillä könkäten suoraan ortopedin vastaanotolle. Onneksi vakuutukseni olivat kunnossa, niin sain valita mihin hoitolaitokseen menen. Työni puolesta tiedän, että Helsingin parhaat ortopedit löytyvät joko Ortonista tai Dextrasta. Jälkimmäistä käyttävät ammattiurheilijat ja sinne minäkin halusin. Sainkin samalle päivälle ajan Eero Hyväriselle, joka on operoinut mm. Kalle Palanderia. Ensimmäinen epäily oli kierukan tai eturistisiteen repeämästä. Polvi oli niin kipeä, ettei sen tutkiminenkaan oikein onnistunut kunnolla. Olin niin v****untunut asiasta, että henki ei meinanut kulkea ja vuorokauden odottelu magneettikuvaan tuntui ikuisuudelta. Saatuani magneettilausunnon käteeni sain huokaista helpotuksesta – mitään ei ollut hajonnut. Selvisin säikähdyksellä ja tämän vahvisti Hyvärinenkin minulle. Vieläkään polvi ei ole normaali ja sen suoristaminen sattuu mutta venähdyksestä paraneminen voi viedä kuusikin viikkoa. Aion silti sunnuntaina mennä kokeilemaan, miltä sillä tuntuu lentopalloilla, lupaan kyllä ottaa varovaisesti.

Mitäs muuta tässä on tapahtunut. Kävin poistattamassa pari viisaudenhammasta (tärkeä tieto), leikkasin hiukseni lyhyemmiksi ja värjäsin tummemiksi. Löysin itselleni luottokampaajan Helsingistä. Kaikella lämmöllä voin suositella Kampaamo Pesulan Tiiaa, jonka löysin Facediilin kautta. Ja joku vielä kehtaa väittää, että diilit ovat kuluttajien huijausta! Lisäksi poikkesin pienellä viikonloppulomalla ihanien Elen ja Marsen kanssa Tallinnassa. Meillä oli niin hauskaa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *