Hyvä joululahjavinkki: Lehtitilaus

Jos et ole vielä hankkinut joululahjoja ystävillesi ja perheellesi, kannattaa alkaa pitää jo pientä kiirettä. Kaupoissa alkaa kova ryysis aivan piakkoin, ja silloin ei kenellekään ole enään kivaa sinne mennä. Tämän takia olen jo vuosien ajan hankkinut kaikki joululahjat ajoissa, jotta voisin välttää tätä ryysistä viimeiseen asti. Inhoan nimittäin ihan älyttömästi sitä väenpaljoutta siellä kaupoilla joulun alla.

Tiedän että kaikki eivät kuitenkaan näin tee, ja on vielä monia jotka eivät ole lahjoja hankkineet. Eräs hyvä vinkki joululahjaksi onkin tilata heille lehtitilaus, sillä a) se on melko edullinen ja mukava lahha ja b) koska silloin ei edes tarvitse lähteä ulos ostoksille. Lehdet voit tilata nykyään niin helposti netin kautta, ettei tarvitse edes puhelimella kenellekkään soittaa. Lisäksi tilaamalla netistä voi säästä rahaa, kun hyödyntää erinäisiä lehtitarjouksia.

lehtitilaus

Aikakausilehtien suosio 0n ollut laskussa jo pidemmän aikaa, kun ihmiset helpoiten katsovat kiinnostavia asioita netin kautta. Kuitenkin moni vieläkin arvostaa ja pitää lehdistä, kuitenkin niiden hinta nostaa kynnystä niiden tilaukseen melko korkeaksi. Miksi maksaa niin paljoa, kun samanlaisia asioita on netti täynnä? Itelläni on hieman samanlainen ajattelumaailma, ja itselleni en ole lehtiä vuosiin enään tilannut. Kuitenkin kun 2 vuotta sitten jouluna sain joululahjaksi Tiede-lehden tilauksen, oli se todella mieluinen lahja. Vaikka itse en sitä olisi tilannut, luin kuitenkin erittäin mielelläni sitä aina kun se kotiini tuotiin.

Uskon että monet muutkin ajattelevat samoin, ja lehtitilaukset ovatkin yleensä melko turvallinen lahja, varsinkin jos tietää mistä kohde on kiinnostunut. Esimerkiksi golffarille joku golflehden tilaaminen on paljon helpompi lahja, kuin vaikka uusien pallojen tai oheiskamojen ostaminen. Kannattaa kuitenkin aina varmistaa, että kyseisestä lehteä ei ihmisille jo tule. Se olisi aika katastrooffi, jos tämä lehti olisi tilattu kahteen kertaan. Sitä kannattaa vältellä viimeiseen asti. Helpoiten tätä saa udeltua jos ihminen asuu jonkun toisen kanssa, mutta mikäli henkilö asuu yksin voi asia olla hieman haastavampi. Tällöin kannattaa asiaa udella epäsuorasti ja kierrellen, johon on onneksi olemassa monia keinoja.

Jos siis etsit vielä sopivaa joululahjaa jollekkin, kannattaa hankkia hänelle joku kiinnostava lehti joululahjaksi. Hyödyntämällä tarjouksia, voi monia lehtiä saada halvalla vuodeksi ja tuoda paljon iloa saajalle. Helppoja lahjoja, joita saa ilman ruuhkaa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *