Musteita tulostimeen netistä

Teinpä tuossa alkuviikosta pientä Sherlocin hommaa, kun metsästin kovasti mustetta tähän mun tulostimeen. En oo pitkään aikaan vaihtanut mustetta, joten oli jo ihan hukassa se, mikä ihmeen muste siihen oikein sopii. Se on tollanen HP:n tulostin, ja mallinumero oli joku sellanen randomi 1451xx, tyyliä, mitä noi aina tahtoo olla. Just sellaisia, ettei niitä muista ulkoa mitenkään. Aina pitää kattoa sieltä printterin takaa, mikä tää malli nyt oikein olikaan. Onneksi tosin hyvin harvoin.

No nyt oli kuitenkin taas sellanen aika, kun piti tuohon hankkia pitkästä aikaa uusi muste. Tällä kertaa ajattelin tehdä jotakin todella tajunnanräjäyttävää, nimittäin ostaa musteet tällä kertaa netistä! Idea oli lähteny siihen jo joku aika sitten, kun olin sattumalta osunut tänne musteista kertovalla sivustolle. Noi on niin paljon halvempia, kun ostaa netin kautta, ja lisäksi siinä ei tuu sitä tosi ärsyttävää juttua, kun joutuu etsimään sieltä valtavalta hyllyltä sitä yhtä mustekasetin mallia, joka sopii just siihen mun omaan tulostimeen. Se ei nimittäin aina oo mitenkään helppo löytää, kun toi tulostinkin alkaa olla jo vähän vanhempaa mallia!

musteita

Tuli tosi nopeesti kotiin nää musteet!

Spoilerina voin kertoa, että laitoin tilauksen menemään maanantaina, ja tänään tuli jo viesti että mustekasetti olisi postissa. Ei paha toimitusaika ollenkaan, ja vielä kun ei onneksi ollut niin kauhea hätä saada tota mustetta käsiinsa just heti paikalla, niin kyllähän nyt pari päivää pysty meikäläinen venailemaan ihan mainiosti ilman ongelmia. Varsinkin kun vielä säästi ton jonkun 20 euroa helposti, kun ostin kerralla vähän enemmän noita mustepatruunoita.

Rehellisesti voin kyllä suositella tota ostohommaa netistä, sillä tuli noi tosi helposti ja nopeasti suoraan lähimpään postiin. Jos olisin ostanut vaan yhden kasetin, niin se olisi ehkä tullut suoraan kotipostiinkin, jolloin sitä ei olisi edes tarvinnut tuolta hakea. Toisaalta säästää enemmän tälleen, kun ostaa kerralla hieman enemmän, ja lisäksi sitten ei tarvii heti olla ostamassa seuraavaa mustetta, varsinkin kun piti kuitenkin ostaa uusi värikasettikin tohon. Värit loppuu jo tulostimesta ihan kohta, että vähän oli pakko muutenkin jo ostaa ainakin kaksi kasettia, eli sitten olisi ollut turha odottaa mitään kotiintuomista.

Hyvä kuitenkin näin, ja oon kyllä tosi tyytyväinen ettei tarvii taas vähään aikaan noita tulostinmusteita ostella. Se on välttämätön paha, joka on kyllä aika saakutin tylsää jos totta puhutaan 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *